X Pod

Picture 1 of 2

X POD


X Pod

De X Pod is een snel een eenvoudig op te bouwen structuur!

De X Pod tent wordt regelmatig gebruikt voor beurzen en productlanceringen aangezien het een eenvoudige structuur is die u volledig kan voorzien van branding!

Daarnaast kan deze structuur binnen 10 minuten opgezet worden door 1 persoon en zijn licht en compact in transport, alles zit namelijk in een rugzak!

‍De X Pod is beschikbaar in twee verschillende maten, de 4×4 en de 5×5 maar wij van Evolution Dome zijn altijd bezig grotere en verschillende maten te ontwikkelen!

‍‌Neem voor meer info vrijblijvend contact op met ons team via info@evolutiondome.be of via +32 (0)9/298.01.81!

 Constructie

De Xpods zijn gemaakt van sterk en duurzaam Dacron en PU foil interieur hose. Het Dacron materiaal wordt ook gebruikt voor het dak en de zij panelen.  De XPOD kan ook gemaakt worden van PVC en mesh panel.

Installatie

De X-Pod is binnen 10  minten opgezet en kan zowel op gras als op harde ondergrond opgebouwd worden. Daarnaast kunnen de structuren aan elkaar gekoppeld worden en beschermd het tegen de zon.

Voor meer informatie bekijk de specificaties hier. 

Toepassingen

De veelzijdigheid en de unieke vormgeving van de XPOD betekent dat het kan worden gebruikt voor tal van verschillende evenementen en kan zowel binnen als buiten opgebouwd worden. Daarnaast is het snel geinstalleerd en erg licht van gewicht. Zie hieronder een aantal  opties voor het gebruik van de XPOD.

  • Road Shows
  • Product lanceringen
  • Beursstand
  • Prive feestjes
  • Pop-up bar of markt stand

  

Modulair

Alle XPOD zijn bevestigd met waterbestendig verbindings stroken. Daarnaast kunnen de zijwanden verwijderd worden waardoor het makkelijk is om er onder door te lopen.

Maatwerk en Branding

De XPod kan volledig bedrukt worden, zo kan elk onderdeel van de structuur apart afgedrukt worden. Daarnaast kan het dak en de zijpanelen ook volledig bedrukt worden met u logo’s.  Daarnaast zijn de XPOD’S beschikbaar in verschillende kleuren.

Voor meer informatie bekijk de pagina maatwerk en branding

Coming Soon!


Enquire

 

More...