Opblaasbare Panoramic

Picture 1 of 6

Panoramic - Binnen structuur

 


Panoramic

De Panoramic zijn eenvoudige en compacte evenement structuren, waardoor het dus zeer praktisch is voor transport en ideaal is als u rond reist en snel opgebouwd moet worden.

Deze structuur is ontworpen voor binnen gebruik en kan in een half uur een grote ruimte in compactere kleinere ruimtes verdelen. Hierdoor kan deze evenement tent gebruikt worden voor vergaderingen, lezingen, break out rooms of als stand op de beurs!

‍Indien u hulp of advies nodig heeft bij het bepalen van de juiste Dome voor uw evenement, contacteer ons dan vrijblijvend via +32 (0)9/298.01.81 of info@evolutiondome.be

Constructie

De panoramic is behandeld en gemaakt met FR rip-stop nylon en hebben ritsbare deuren.

Installatie

Onze Panoramic kunnen met hun 20 minuten snel op- en afgebouwd worden door 1 persoon. Dit betekend dat het de ideale structuur is als je weinig tijd hebt om op te bouwen op beurzen en product lanceringen.

Voor meer informatie bekijk de specificaties hier

Toepassingen

De veelzijdigheid en de unieke vormgeving van deze Panoramic betekent dat het kan worden gebruikt voor tal van verschillende evenementen. zie hieronder een aantal voorbeelden van evenementen waar de evenement structuur geschikt voor zou zijn.

  • Conferenties / Seminairs
  • Pop up winkel
  • Beursstand
  • Break out ruimtes
  • Vergader ruimtes
  • VIP ruimtes

  

Maatwerk en Branding

Wij kunnen u een op maat gemaakte branding en ontwerp service leveren. De Panoramic kan bijvoorbeeld worden ontworpen op basis van uw wensen en ideeën. De Panoramic kan bedrukt worden met uw logo, aangepaste kleur of boodschap! En eventueel wijzingen aan de al bestaande structuur.

Voor de structuren in de verhuur hebben wij op maat gemaakte Dacron Stickers, deze kunnen volledig naar uw ontwerp ontworpen worden. Deze optie is ideaal voor het aanbrengen van uw bedrijfslogo of slogan op onze standaard domes!

Voor meer informatie zie de pagina maatwerk en branding. 

Coming Soon!


Enquire

 

More...