Exhibition Wall

Onze opblaasbare Exhibition Wall is de perfect oplossing indien u op zoek bent naar een simpele structuur voor uw productpresentatie en/of beursstand!

Deze opblaasbare wand, die uiteraard volledig naar uw wens te personaliseren is, is erg compact in transport (compacte tas op wieltjes) en binnen de 3 minuten op te bouwen!

De Exhibition Wall is in verschillende afmetingen leverbaar, namelijk 3m, 4m, 5m en 6m en dient slecht 1x te worden opgeblazen met een hand of elektrische pomp. De wand vereist dus geen elektriciteit tijdens opbouw en gebruik, waardoor hij echt overal inzetbaar is.

We maken u graag een geheel vrijblijvende offerte op voor de huur en/of aankoop van deze wall! Hiervoor kan u contact met ons team opnemen via +32(0)9/281.01.81 of info@evolutiondome.be.

Constructie

Onze Exhibition Wall is gemaakt van TPU bladder, Dacron Frame en een polyester gerekte hoes. Het Dacron frame is een sterk en duurzaam materiaal wat niet snel beschadigd wordt. Omdat het een licht materiaal is wat je snel verpakt is het makkelijk te vervoeren als hand bagage.

Installatie

Het installeren van een Exhibition Wall is erg makkelijk en snel. Je haalt het uit de tas en blaast het op met een elektrische pomp! Omdat de Exhibit wall gebruik maakt van sealed air systeem is de wand volledig lucht ondersteund nadat het is opgeblazen. Om de Exhibit Wall te personalizeren trek je de hoes erover heen en het is klaar voor gebruik!

Toepassingen

De Exhibition Wall is ontworpen voor beurzen en product lanceringen. Maar kan voor van alles gebruikt worden. Zie hieronder wat suggesties:

  • Product lancering
  • Beursstand
  • Marketing evenementen
  • Scherm
  • Reclame bord.

  

Maatwerk en Branding

Wij bieden een volledig op maat gemaakt branding service, zodat de Exhibition Wall perfect bij uw evenement past. Omdat de Exhibition Wall gebruik maakt van hoezen, heeft u de mogelijkheid deze structuur in te zetten voor verschillende soorten evenementen omdat u de hoes constant kan vervangen.

Voor meer informatie bekijk maatwerk en branding.

Coming Soon!


Enquire

More...