Opblaasbare Bar & Catering Kiosk

Picture 1 of 2

Opblaasbare BarOpblaasbare Bar & Catering Kiosk

 

Onze bar en catering structuur is de eerste opblaasbare bar van zijn soort.

‍Deze structuur heeft een sealed airbeam systeem en is daarom snel opgezet en heeft geen stroom nodig nadien. Het sterke materiaal kan tegen een stootje en is volledig water en vuur bestendig.

Dit is zowel een binnen als buiten structuur en ideaal als u zowel binnen of buiten een feestje, evenement, festival wilt organiseren en uw publiek heerlijk eten of drankjes wilt serveren!

‍Indien u hulp of advies nodig heeft bij het bepalen van de juiste Dome voor uw evenement, contacteer ons dan vrijblijvend via +32 (0)9/298.01.81 of info@evolutiondome.be

Afmetingen

Onze opblaasbare bar komt in verschillende maten, beginnend bij 3x3m tot 5x12m! Daarnaast kunnen wij ook op maat gemaakte ontwerpen maken indien uw de structuur koopt.

  

Constructie

De bar bestaat uit vuurbestendig PVC and een interne partition muur, metalen bartop op palen. Het is daardoor een stevige en fijne structuur voor zowel binnen als buiten evenementen.

Installatie

het duurt tussen de 1-2 uur om onze opblaasbare bar op- te bouwen met 2 mensen afhankelijk van de maat.

Voor meer informatie bekijk de specificaties hier. 

Toepassingen

De bar is een veelzijdige structuur die gebruikt kan worden als catering bar, kiosk of tijdelijke winkel. Daarnaast kan het zowel binnen of buiten opgezet worden.

  • Festivals
  • Concerten
  • Bruiloft en partijen
  • Pop up winkels, catering en bar.

   

Maatwerk en Branding

De opblaasbare bar kan volledig voorzien worden van directe branding om het zo uniek en passend voor uw evenement te maken. Ons team helpt u graag met het ontwerpen indien nodig. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van Dacron Stickers,  deze kunnen volledig naar uw ontwerp ontworpen worden. Deze optie is ideaal voor het aanbrengen van uw bedrijfslogo of slogan op onze standaard structuren!

Voor meer informatie zie de pagina maatwerk en branding.

Coming Soon!


Enquire

 

More...