Opblaasbare Billboard

Picture 1 of 2

Opblaasbare Billboard


Inflatable Billboard

De inflatable Billroad is onze eerste structuur die zowel op water als op land gebruikt kan worden. Ideaal voor product presentatie of naamsbekendheid tijdens een evenement!

Deze structuur wordt regelmatig gebruikt voor productlancering, buiten evenementen of beurzen!

Constructie

De Billboard is een sealed air structuur gemaakt van sterk PVC met eyelets waardoor je banners makkelijk kan veranderen. Dit maakt het regen en wind bestendig en daardoor ideaal voor buiten evenementen op de moeilijk te bereiken plekken!

Installatie

De Billboard is makkelijk en snel te installeren. Als het eenmaal is opgeblazen zorgt het ventiel ervoor dat de lucht niet kan ontsnappen. Het is een ideale structuur voor op meertjes in de zomer maar kan ook gewoon op land gebruikt worden!

Toepassingen

Deze structuur kan gebruikt worden voor vele evenementen aangezien het een opvallende structuur is die voor naamsbekendheid kan zorgen!

  • Billboard voor advertising
  • Uithangbord
  • Banner

  

Maatwerk en Branding

Wij bieden een op maat gemaakte branding en ontwerp service voor uw structuur. De billboard kan volledig ontworpen worden naar uw wensen. Wij bieden volledige bedrukte banner voor de billboard waarbij u ook voor vervangende banners kunt vragen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina maatwerk en branding.

Coming Soon!


Enquire

 

More...