Fluid Scarab - Event Structuur

Picture 2 of 7

Evenement StructuurEvenement tent de Fluid Scarab

Onze evenement tent de Fluid Scarab, is de grootste opblaasbare structuur in ons assortiment!

Bent u opzoek naar een structuur die u evenement kan overkappen voor minstens 1560 mensen staand? dan is de fluid scarab geschikt voor uw evenement! met zijn 780 vierkante meter is onze fluid scarab ons grootste structuur!

De unieke vorm en design van de fluid scarab maken het een absolute eye catcher!

Voor meer informatie over deze unieke inflatable kan u ons nu contacteren via +32 (0)9/298.01.81!

Afmetingen en Capaciteit

De Fluid Scarab beschikt over 780 vierkante meter, waardoor er een groot aantal mensen in past. Zo kunnen er tijdens een concert zo’n 1560 mensen in en voor een diner rond de 700 mensen.

 

Constructie

Onze Fluid Scarab is gemaakt van sterk PVC en rip stop nylon waardoor onze Fluid Scrabab u volledig zal beschermen tegen verschillende weeromstandigheden zoals regen, wind, zand en stof. Daarnaast is het een visueel aantrekkelijk en moderne structuur die door de sealed air beams de stevigheid biedt om windstoten tot windkracht 9 probleemloos te doorstaan. Daarnaast is dit ook erg gunstig in het geval van een stroomstoring, omdat de sealed airbeams een afgesloten circuit hebben dat eenmalig is opgeblazen. Dit zorgt ervoor dat de Fluid Scarab niet zal inzakken. Door het unieke ontwerp isoleert de structuur ook zowel het geluid als de tempratuur goed.

 

Installation

Onze Fluid Scarab kan in ongeveer 6 uur opgebouwd worden door een team van 8 personen. Daardoor is onze Fluid Scarab uitermate geschikt voor grote evenementen waar je geen tijd wilt verspillen aan opbouw!

Voor meer informatie bekijk de specificaties hier.

Toepassingen

Het veelzijdige en unieke ontwerp van de Fluid Scarab, betekend dat het gebruikt kan worden voor een groot aantal evenementen. Daarnaast kan deze structuur zowel binnen als buiten opgebouwd worden op gas of een harde ondergrond. Zie hieronder een paar suggesties voor het gebruik van onze Fluid Scarab.

  • Festival tent
  • Bedrijfs feest, beurs, productlancering etc.
  • Prive feestjes zoals bruiloften of verjaardagen
  • Concerten, theatre producties en pop up restaurant

 

Modulair

Het modulaire ontwerp houdt in dat de ingangen van al onze opblaasbare structuren aan elkaar kunnen worden gekoppeld op een 100% waterdichte manier. Hierdoor kan je verschillende ruimtes creëren tijdens uw evenement. De structuur kan direct aan elkaar gekoppeld worden of per tunnel.

Maatwerk en Branding

Wij kunnen u een op maat gemaakte branding en ontwerp service leveren. De Fluid Scarab kan bijvoorbeeld worden ontworpen op basis van uw wensen en ideeën. DeScarab kan bedrukt worden met uw logo, aangepaste kleur of boodschap! En eventueel wijzingen aan de al bestaande structuur.

Voor de structuren in de verhuur hebben wij op maat gemaakte Dacron Stickers, deze kunnen volledig naar uw ontwerp ontworpen worden. Deze optie is ideaal voor het aanbrengen van uw bedrijfslogo of slogan op onze standaard domes!

Voor meer informatie zie de pagina maatwerk en branding.

Coming Soon!


Enquire

 

 

More...