Podium Overkapping

Picture 1 of 5

Opblaasbare Podium OverkappingESP-2400 – Opblaasbaar podium overkapping

Onze grootste podium overkapping is de ESP 2400! Het unieke ontwerp van de ESP 2400 biedt een grote overkapping voor een podium met aan de achterkant een ronde vorm die voldoende ruimte biedt voor een backstage ruimte!

Deze podium overkapping heeft zo’n 400 vierkante meter bruikbare oppervlakte waardoor de ESP 2400 ideaal is om in te zetten voor theater voorstellingen, festivals, modeshow en muziek evenementen!

Wenst u advies of hulp bij het kiezen van de juiste Dome voor uw evenement, neem dan vrijblijvend contact op via +32 (0)9/298.01.81 of info@evolutiondome.be

Afmetingen en Capaciteit

De ESP-2400 is 24m x 24m, waardoor het ongeveer zo’n 400 vierkante meter oppervlakte heeft. Dit betekend dat er tijdens een concert rond de 780 mensen in passen en bijvoorbeeld tijdens een restaurant avond zo’n 350 mensen aan 10 tafels. Daarnaast past er in de ESP 2400 stage een podium van 13m wijd!

 

Constructie

Onze ESP stage  is gemaakt van sterk PVC en rip stop nylon waardoor onze ESP Stage u volledig zal beschermen tegen verschillende weeromstandigheden zoals regen, wind, zand en stof. Daarnaast is het een visueel aantrekkelijk en moderne structuur die door de sealed air beams de stevigheid biedt om windstoten tot windkracht 9 probleemloos te doorstaan. Daarnaast is dit ook erg gunstig in het geval van een stroomstoring, omdat de sealed airbeams een afgesloten circuit hebben dat eenmalig is opgeblazen. Dit zorgt ervoor dat de Stage niet zal inzakken. Door het unieke ontwerp isoleert de structuur ook zowel het geluid als de tempratuur goed.

 

Installatie

Onze ESP stage kan in een kleine dan 4 uur worden opgebouwd door een klein team van 5 personen . Daardoor is onze ESP Stage uitermate geschikt voor evenementen waar je geen tijd wilt verspillen. Aangezien deze structuur een van de grotere evenement structuren is, is dit een perfect alternatief voor de standaard tent die minstens een dag aan opbouw nodig heeft!

Voor meer informatie bekijk de specificaties hier.

 

Toepassingen

De ESP stage kan voor verscheidende grote evenementen gebruikt worden. De Stage kan zowel binnen als buiten opgebouwd worden op gras en harde ondergrond. Hier zijn een aantal tips voor het gebruik van de stage.

  • Festival – Podium overkapping of feest tent.
  • Grote bedrijfs evenementen zoals beurzen, seminairs en conferenties.
  • Prive feesten zoals diners, bruiloften etc.
  • Pop up theatre, bar and restaurants

Modulair

Het modulaire ontwerp houdt in dat de ingangen van al onze opblaasbare structuren aan elkaar kunnen worden gekoppeld op een 100% waterdichte manier. Hierdoor kan je verschillende ruimtes creëren tijdens uw evenement. De structuur kan direct aan elkaar gekoppeld worden of per tunnel.

Maatwerk en Branding

Wij kunnen u een op maat gemaakte branding en ontwerp service leveren. De ESP Stage kan bijvoorbeeld worden ontworpen op basis van uw wensen en ideeën. De Stage kan bedrukt worden met uw logo, aangepaste kleur of boodschap! En eventueel wijzingen aan de al bestaande structuur.

Voor de structuren in de verhuur hebben wij op maat gemaakte Dacron Stickers, deze kunnen volledig naar uw ontwerp ontworpen worden. Deze optie is ideaal voor het aanbrengen van uw bedrijfslogo of slogan op onze standaard domes!.

Voor meer informatie zie de pagina maatwerk en branding.

Coming Soon!


Enquire

 

More...