6m Dome - Beursstand & Evenement Tent

Picture 1 of 5

6m Dome - Beursstand & Evenement Tent


6m Dome

De 6m Dome pop-up structuur is de kleinste Dome is ons assortiment en erg populair voor evenementen zowel binnen als buiten!

Met zo’n 24 vierkante meter oppervlakte past het 40 mensen staand en is het ideaal voor productlanceringen en als workshop ruimte!


Indien u hulp of advies nodig heeft bij het bepalen van de juiste Dome voor uw evenement, contacteer ons dan vrijblijvend via +32 (0)9/298.01.81 of info@evolutiondome.be

Constructie

Onze 6m Dome is gemaakt van sterk PVC en rip stop nylon waardoor onze 6m Dome u volledig zal beschermen tegen verschillende weeromstandigheden zoals regen, wind, zand en stof, daarnaast is het een visueel aantrekkelijke moderne structuur die door de sealed air beams de stevigheid heeft om windstoten tot windkracht 9 probleemloos kan doorstaan. Daarnaast is dit ook erg gunstig in het geval van een stroomstoring, dit omdat de sealed airbeams een afgesloten circuit hebben dat eenmalig is opgebalzen en het er daardoor voor zorgt dat de Dome niet zal inzakken. Door het unieke ontwerp isoleert de structuur zowel het geluid als de tempratuur goed.

Installatie

Onze 6m Dome kan in minder dan 1 uur worden opgebouwd door een klein team van 2 personen . Daardoor is onze 6m Dome uitermate geschikt voor degenen die tijdens road shows en rondleidingen geen tijd willen verspillen.

Voor meer informatie zie de specificaties hier.

Toepassingen

De 6m Dome is een ideale structuur voor evenementen die plaats vinden op verschillende locaties zoals bijvoorbeeld Road Shows. De structuur kan eenvoudig en snel worden op- en afgebouwd. Hier zijn een zijn een aantal tips voor het gebruik van de 6m opblaasbare Dome op uw evenement.

  • roadshows
  • product lanceringen
  • Beursstand
  • Prive feest, verjaardag etc.
  • Pop – up bar of catering kiosk

Modulair

Het modulaire ontwerp houdt in dat de ingangen van al onze opblaasbare structuren aan elkaar kunnen worden gekoppeld op een 100% waterdichte manier. Hierdoor kan je verschillende ruimtes creëren tijdens uw evenement. De structuur kan direct aan elkaar gekoppeld worden of per tunnel.

Maatwerk en Branding

Wij kunnen u een op maat gemaakte branding en ontwerp service leveren. De 6m Dome kan bijvoorbeeld worden ontworpen op basis van uw wensen en ideeën. De Dome kan bedrukt worden met uw logo, aangepaste kleur of boodschap! En eventueel wijzingen aan de al bestaande structuur.

Voor de structuren in de verhuur hebben wij op maat gemaakte Dacron Stickers, deze kunnen volledig naar uw ontwerp ontworpen worden. Deze optie is ideaal voor het aanbrengen van uw bedrijfslogo of slogan op onze standaard domes!. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de coversheet, deze overtrek die over een standaard verhuur Dome wordt gespannen, zorgt ervoor dat u een Dome volledig kan branden zonder hier een Dome voor te moeten aankopen! Het geeft ook de optie om de coversheet te verwisselen indien u hem voor een andere actie wenst in te zetten!

Voor meer informatie zie de pagina maatwerk en branding.

Coming Soon!


Enquire

 

Temporary Structure
Inflatable Dome
Event Structure
Air Dome
Inflatable Domes
Pop Up Structure
More...