6m Cube - Pop Up Event Tent

Picture 1 of 4

Pop Up Event Tent6m Cube 

De 6m Cube, de kleinste opblaasbare Cube in ons assortiment! Met 25 vierkante meter aan oppervlakte is dit een geschikte alternatieve tent voor op beurzen of voor een klein maar unieke evenement waar u gebruik wilt maken van lounge area’s of een klein diner.

Onze 6m Cube is door het kleine formaat en de opblaasbare structuur snel en eenvoudig op te bouwen met een gemiddelde opbouw tijd van een uur!

Indien u hulp of advies nodig heeft bij het bepalen van de juiste Cube voor uw evenement, contacteer ons dan vrijblijvend via +32 (0)9/298.01.81 of info@evolutiondome.be

Constructie

Onze unieke Sealed Air Beam Technologie passen we ondertussen reeds 3 jaar toe in onze structuren! Deze structuur, verwerkt in het design van de Cube, bestaat uit een afgesloten circuit dat eenmalig wordt opgeblazen. Deze structuur geeft de Cube de stevigheid om windstoten tot windkracht 9 probleemloos te doorstaan. Tevens zorgt het ervoor de Cube niet zal inzakken in het geval van een stroomstoring! Doordat onze structuren volledig lucht ondersteund zijn, is het niet nodig om balken of palen in de ruimte te plaatsen. Hierdoor kan u als klant de gehele ruimte optimaal gebruiken en kan u de binnenkant praktisch als een leeg canvas beschouwen!


Onze 6m Cube is bestaat uit sterk PVC en rip-stop nylon. Het is daardoor volledig waterdicht, bestand tegen wind, regen, zand en stof en komt in kleur wit met witte Air Beams.

Installatie

Onze 6m Cube kan in minder dan 1 uur worden opgebouwd door een klein team van 2 personen.  Daardoor is onze 6m Cube uitermate geschikt voor degenen die tijdens road shows en rondleidingen geen tijd willen verspillen.

Voor meer informatie zie de specificaties hier.

Toepassingen

De 6m Cube is een ideale structuur voor evenementen die plaats vinden op verschillende locaties zoals bijvoorbeeld Road Shows. De structuur kan eenvoudig en snel worden op- en afgebouwd. Hier zijn een zijn een aantal tips voor het gebruik van de 6m opblaasbare Cube op uw evenement.

  • roadshows
  • product lanceringen
  • Beursstand
  • Prive feest, verjaardag etc.
  • Pop – up bar of catering kiosk

Modular

Het modulaire ontwerp houdt in dat de ingangen van al onze opblaasbare structuren aan elkaar kunnen worden gekoppeld op een 100% waterdichte manier. Hierdoor kan je verschillende ruimtes creëren tijdens uw evenement.

Maatwerk en Branding

Wij kunnen u een op maat gemaakte branding en ontwerp service leveren. De 6m Cube kan bijvoorbeeld worden ontworpen op basis van uw wensen en ideeën. De Cube kan bedrukt worden met uw logo, aangepaste kleur of boodschap! En eventueel wijzingen aan de al bestaande structuur.

Voor de structuren in de verhuur hebben wij op maat gemaakte Dacron Stickers, deze kunnen volledig naar uw ontwerp ontworpen worden. Deze optie is ideaal voor het aanbrengen van uw bedrijfslogo of slogan op onze standaard cubes!. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de coversheet, deze overtrek die over een standaard verhuur Cube wordt gespannen, zorgt ervoor dat u een Cube volledig kan branden zonder hier een Cube voor te moeten aankopen! Het geeft ook de optie om de coversheet te verwisselen indien u hem voor een andere actie wenst in te zetten!

Voor meer informatie zie de pagina maatwerk en branding.

     

Coming Soon!


Enquire

 

More...