24m Dome - Tijdelijke Evenement Tent

Picture 1 of 6

Tijdelijke Evenement Tent24m Dome

Onze 24m Dome is de grootste opblaasbare dome in ons assortiment! U kunt door het open systeem de gehele oppervlakte van zo’n 380 vierkante meter uitermate benutten voor verscheidende evenementen waar u zo’n 300-684 mensen verwacht! Het is ideaal voor voorstellingen, concerten, festivals, grote bedrijfsevenementen of als vervangen van een standaard beursruimte of theater!

Indien u hulp of advies nodig heeft bij het bepalen van de juiste Dome voor uw evenement, contacteer ons dan vrijblijvend via +32 (0)9/298.01.81 of info@evolutiondome.be

Constructie

Onze 24m Dome is gemaakt van sterk PVC en rip stop nylon waardoor onze 24m Dome u volledig zal beschermen tegen verschillende weeromstandigheden zoals regen, wind, zand en stof. Daarnaast is het een visueel aantrekkelijk en moderne structuur die door de sealed air beams de stevigheid biedt om windstoten tot windkracht 9 probleemloos te doorstaan. Daarnaast is dit ook erg gunstig in het geval van een stroomstoring, omdat de sealed airbeams een afgesloten circuit hebben dat eenmalig is opgeblazen. Dit zorgt ervoor dat de Dome niet zal inzakken. Door het unieke ontwerp isoleert de structuur ook zowel het geluid als de tempratuur goed.

 

Installatie

Ondanks de maat, is onze 24m dome makkelijk te instaleren. Zo is onze 24m Dome in een kleine 3 uur opgebouwd. Dit is uitermate geschikt voor evenementen waar je geen tijd wilt verspillen met het opzetten van een grote structuur. Dit is erg concurrent me de standaard evenement tent, waar je al snel een dag moet rekenen voor deze oppervlakte.

Voor meer informatie zie de specificaties hier.

Toepassingen

Onze 24m Dome is een erg veelzijdige structuur met een modern ontwerp en een betrouwbare constructie. En is daardoor geschikt voor elk soort evenement. De 24m Dome kan zowel binnen als buiten opgebouwd worden op gras en harde ondergrond. Hier zijn een aantal tips voor het gebruik van een 24m Dome

  • Festivals, concerten en gigs.
  • Conferenties, vergaderingen, beurzen
  • Bruiloften, feesten, bal en grote diners
  • Grote productlanceringen, lounges en als catering tent.

 

Modulair

Het modulaire ontwerp houdt in dat de ingangen van al onze opblaasbare structuren aan elkaar kunnen worden gekoppeld op een 100% waterdichte manier. Hierdoor kan je verschillende ruimtes creëren tijdens uw evenement. De structuur kan direct aan elkaar gekoppeld worden of per tunnel.

Maatwerk en Branding

Wij kunnen u een op maat gemaakte branding en ontwerp service leveren. De 24m Dome kan bijvoorbeeld worden ontworpen op basis van uw wensen en ideeën. De Dome kan bedrukt worden met uw logo, aangepaste kleur of boodschap! En eventueel wijzingen aan de al bestaande structuur.

Voor de structuren in de verhuur hebben wij op maat gemaakte Dacron Stickers, deze kunnen volledig naar uw ontwerp ontworpen worden. Deze optie is ideaal voor het aanbrengen van uw bedrijfslogo of slogan op onze standaard domes!. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de coversheet, deze overtrek die over een standaard verhuur Dome wordt gespannen, zorgt ervoor dat u een Dome volledig kan branden zonder hier een Dome voor te moeten aankopen! Het geeft ook de optie om de coversheet te verwisselen indien u hem voor een andere actie wenst in te zetten!

Voor meer informatie zie de pagina maatwerk en branding.

Coming Soon!


Enquire

 

 

More...