20m Cube - Opblaasbare Evenement Tent

Picture 1 of 6

Opblaasbare Evenement Tent20m Cube 

Heeft u een groot evenement en wilt u snel een tent op kunnen zetten voor uw evenement? Dan is de 20m opblaasbare Cube erg geschikt! Onze 20m Cube heeft een bruikbare oppervlakte van zo’n 330 vierkante meter en heeft daarom een capaciteit van 250 – 528 mensen! Ideaal dus voor uw bedrijfsevenement, een bal of een concert!

Indien u hulp of advies nodig heeft bij het bepalen van de juiste Dome voor uw evenement, contacteer ons dan vrijblijvend via +32 (0)9/298.01.81 of info@evolutiondome.be

Afmetingen

Onze 20m Opblaasbare tent heeft een oppervlakte van 330 vierkante meter waar maximaal 528 mensen in passen. Zittend kan u er tijdens een conferentie zo’n 363 mensen in plaatsen met een podium. Daarnaast heeft de 20m Cube tent twee grote deuropeningen van iets meer dan 4 meter breed en bijna 2,5 m hoog. Het hoogste punt van onze 20m Cube is 8m. Al bij al is onze 20m Cube een perfecte Cube voor grote evenementen.

 

Constructie

Onze unieke Sealed Air Beam Technologie passen we ondertussen reeds 3 jaar toe in onze structuren! Deze structuur, verwerkt in het design van de Cube, bestaat uit een afgesloten circuit dat eenmalig wordt opgeblazen. Deze structuur geeft de Cube de stevigheid om windstoten tot windkracht 9 probleemloos te doorstaan. Tevens zorgt het ervoor de Cube niet zal inzakken in het geval van een stroomstoring! Doordat onze structuren volledig lucht ondersteund zijn, is het niet nodig om balken of palen in de ruimte te plaatsen. Hierdoor kan u als klant de gehele ruimte optimaal gebruiken en kan u de binnenkant praktisch als een leeg canvas beschouwen!


Onze 20m Cube bestaat uit sterk PVC en rip-stop nylon. Het is daardoor volledig waterdicht, bestand tegen wind, regen, zand en stof en komt in kleur wit met witte Air Beams

Voor meer informatie bekijk de specificaties hier  

Installatie

Onze 20m Cube kan in zo’n 3 uur worden opgebouwd door een klein team van 8 personen . Daardoor is onze 20m Cube uitermate geschikt voor evenementen waar je geen tijd wilt verspillen met het opzetten van een grote structuur. Dit is erg concurrent me de standaard evenement tent, waar je al snel een dag moet rekenen voor deze oppervlakte.

Toepassingen

Onze 20m Cube structuur is een erg veelzijdige structuur met een modern ontwerp en een betrouwbare constructie. En is daardoor geschikt voor elk soort evenement. De 20m Cube kan zowel binnen als buiten opgebouwd worden op gras en harde ondergrond. Hier zijn een aantal tips voor het gebruik van een 20m Cube.

  • Festivals, concerten en gigs.
  • Conferenties, vergaderingen, beurzen
  • Bruiloften, feesten, bal en grote diners
  • Grote productlanceringen, lounges en als catering tent.

  

Modulair

Het modulaire ontwerp houdt in dat de ingangen van al onze opblaasbare structuren aan elkaar kunnen worden gekoppeld op een 100% waterdichte manier. Hierdoor kan je verschillende ruimtes creëren tijdens uw evenement. De structuur kan direct aan elkaar gekoppeld worden of per tunnel.

Maatwerk en Branding

Wij kunnen u een op maat gemaakte branding en ontwerp service leveren. De 20m Cube kan bijvoorbeeld worden ontworpen op basis van uw wensen en ideeën. De Cube kan bedrukt worden met uw logo, aangepaste kleur of boodschap! En eventueel wijzingen aan de al bestaande structuur.

Voor de structuren in de verhuur hebben wij op maat gemaakte Dacron Stickers, deze kunnen volledig naar uw ontwerp ontworpen worden. Deze optie is ideaal voor het aanbrengen van uw bedrijfslogo of slogan op onze standaard domes!. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de coversheet, deze overtrek die over een standaard verhuur Cube wordt gespannen, zorgt ervoor dat u een Cube volledig kan branden zonder hier een Cube voor te moeten aankopen! Het geeft ook de optie om de coversheet te verwisselen indien u hem voor een andere actie wenst in te zetten!

Voor meer informatie zie de pagina maatwerk en branding.

Coming Soon!


Enquire

 

 

More...