15m Opblaasbare Cube

Picture 1 of 6

Opblaasbare Cube15m Cube

Met 185 vierkante meter oppervlakte is de 15m opblaasbare Cube een ideaal alternatief voor uw standaard evenement tent! met deze tent kunt een evenement organiseren voor 100-330 mensen!

Normaal gezien neemt de opbouw van een 185m² grote tent al snel een dag in beslag, maar bij onze 15m cube duurt dit slechts 3 uur om compleet op te bouwen!

Indien u hulp of advies nodig heeft bij het bepalen van de juiste Dome voor uw evenement, contacteer ons dan vrijblijvend via +32 (0)9/298.01.81 of info@evolutiondome.be

Constructie

Onze 15m Cube is gemaakt van sterk PVC en rip stop nylon waardoor onze 15m Cube u volledig zal beschermen tegen verschillende weeromstandigheden zoals regen, wind, zand en stof. Daarnaast is het een visueel aantrekkelijk en moderne structuur die door de sealed air beams de stevigheid biedt om windstoten tot windkracht 9 probleemloos te doorstaan. Daarnaast is dit ook erg gunstig in het geval van een stroomstoring, omdat de sealed airbeams een afgesloten circuit hebben dat eenmalig is opgeblazen. Dit zorgt ervoor dat de Cube niet zal inzakken. Door het unieke ontwerp isoleert de structuur ook zowel het geluid als de tempratuur goed.

Installatie

Onze 15m Cube kan in minder dan 3 uur worden opgebouwd door een klein team van 5 personen. Daardoor is onze 15m Cube uitermate geschikt voor evenementen waar je geen tijd wilt verspillen.

Voor meer informatie bekijk de specificaties hier.

Toepassingen

Deze opblaasbare evenement structuur is klein genoeg om het makkelijk en compact te vervoeren en groot genoeg om een evenement voor zo’n 200 mensen te organiseren. De 15m Cube kan zowel binnen als buiten opgebouwd worden op gras en harde ondergrond. Hier zijn een aantal tips voor het gebruik van een 15m Cube.

  • roadshows
  • product lanceringen
  • Beursstand
  • Prive feest, verjaardag etc.
  • Pop – up bar of catering kiosk
  • Opblaasbare event tent

Modulair

Het modulaire ontwerp houdt in dat de ingangen van al onze opblaasbare structuren aan elkaar kunnen worden gekoppeld op een 100% waterdichte manier. Hierdoor kan je verschillende ruimtes creëren tijdens uw evenement. De structuur kan direct aan elkaar gekoppeld worden of per tunnel.

Maatwerk en Branding

Wij kunnen u een op maat gemaakte branding en ontwerp service leveren. De 15m Cube kan bijvoorbeeld worden ontworpen op basis van uw wensen en ideeën. De Cube kan bedrukt worden met uw logo, aangepaste kleur of boodschap! En eventueel wijzingen aan de al bestaande structuur.

Voor de structuren in de verhuur hebben wij op maat gemaakte Dacron Stickers, deze kunnen volledig naar uw ontwerp ontworpen worden. Deze optie is ideaal voor het aanbrengen van uw bedrijfslogo of slogan op onze standaard Cubes!. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de coversheet, deze overtrek die over een standaard verhuur Cube wordt gespannen, zorgt ervoor dat u een Cube volledig kan branden zonder hier een Cube voor te moeten aankopen! Het geeft ook de optie om de coversheet te verwisselen indien u hem voor een andere actie wenst in te zetten!

Voor meer informatie zie de pagina maatwerk en branding.

Coming Soon!


Enquire

 

More...