15m Airoof - Evenement Overkapping

Picture 1 of 5

Evenement Overkapping15m Airoof 

De 15m Airoof is een geweldig alternatief voor de standaard partytent. Verschillende airoofs kunnen aan elkaar worden geritst worden indien u de ruimte wilt vergroten.  De airoof is dus groot of klein genoeg voor verschillende evenementen en feesten. Deze veelzijdigheid betekent dat de airoof een ideale structuur is voor bruiloften, feesten, tentoonstellingen en productlanceringen. Daarnaast kan het ook gebruikt worden als podium overkapping en outdoor muziek evenementen en festival.

Wenst u advies of hulp bij het kiezen van de juiste Dome voor uw evenement, neem dan vrijblijvend contact op via +32 (0)9/298.01.81 of info@evolutiondome.be

Afmetingen en Capaciteit

De 15m Airoof bied een grote bruikbare ruimte voor ongeveer 126 personen met een podium en luidsprekers. In geval van een conferentie kan de Airoof ongeveer 56 personen hosten met een 4x x2m podium. Daarnaast kan de airoof ook gebruikt worden als po-up restaurant of bar waar ongeveer 60 mensen in kunnen zitten aan tafels.

   

Constructie

Al onze opblaasbare structuren zijn gemaakt van sterk rip stop nylon en PVC, waardoor de structuur volledig waterdicht is en bestand is tegen verschillende weer omstandigheden. Daarbij komen Evolution Dome structuren met Sealed Air Beams, die de structuren extra kracht en steun bieden. Dit betekent dat onze structuren tegen windstoten tot windkracht 9 kunnen. Daarnaast zorgen de sealed air beams er ook voor dat de structuur zal blijven staan in het geval van een stroomstoring.

De Airoof is volledig zelf ondersteunend en heeft daardoor geen balken of palen nodig wat u de mogelijkheid bied om de gehele ruimte te gebruiken dit een groot voordeel in vergelijking met de standaard tent structuren.

  

Installatie

Onze Airoof kan in ongeveer 1 uur worden opgebouwd door een klein team van 2 personen. Daardoor is onze Airoof uitermate geschikt voor degenen die tijdens road shows en rondleidingen geen tijd willen verspillen.

Toepassingen

De 15m Airoof kan gebruikt worden voor verschillende evenementen, zoals eerder besproken kunnen Airoof aan elkaar gelinkt worden waardoor je een grotere ruimte kan maken. Zie hieronder een paar suggesties waar je een Airoof voor kan gebruiken.

  • Podiumoverkapping
  • Beursstand
  • Productlancering
  • Pop-up Restaurant of bar.

Modulair

Het modulaire ontwerp houdt in dat de ingangen van al onze opblaasbare structuren aan elkaar kunnen worden gekoppeld op een 100% waterdichte manier. Hierdoor kan je verschillende ruimtes creëren tijdens uw evenement. De structuur kan direct aan elkaar gekoppeld worden of per tunnel.

Maatwerk en Branding

Wij kunnen u een op maat gemaakte branding en ontwerp service leveren. De 15m airoof kan bijvoorbeeld worden ontworpen op basis van uw wensen en ideeën. De airoof kan bedrukt worden met uw logo, aangepaste kleur of boodschap! En eventueel wijzingen aan de al bestaande structuur.

Voor de structuren in de verhuur hebben wij op maat gemaakte Dacron Stickers, deze kunnen volledig naar uw ontwerp ontworpen worden. Deze optie is ideaal voor het aanbrengen van uw bedrijfslogo of slogan op onze standaard airoof!.

Voor meer informatie zie de pagina maatwerk en branding.

Coming Soon!


Enquire

 

More...