14m Dome - Opblaasbare Event Structuur

Picture 1 of 6

Event Structure, Inflatable 14m Dome


14m Dome 

De 14m Dome van Evolution Dome is het middelmaatje onder de Domes en heeft door zijn bruikbare 124 vierkante meter een capaciteit van ongeveer 90 – 220 mensen afhankelijk van uw evenement! Onze 14m opblaasbare Dome is daarom erg geschikt voor grotere evenementen zoals festivals, concerten en bedrijfsfeestjes!

Indien u hulp of advies nodig heeft bij het bepalen van de juiste Dome voor uw evenement, contacteer ons dan vrijblijvend via +32 (0)9/298.01.81 of info@evolutiondome.be

Constructie

Onze unieke Sealed Air Beam Technologie passen we ondertussen reeds 3 jaar toe in onze structuren! Deze structuur, verwerkt in het design van de Dome, bestaat uit een afgesloten circuit dat eenmalig wordt opgeblazen. Deze structuur geeft de Dome de stevigheid om windstoten tot windkracht 9 probleemloos te doorstaan. Tevens zorgt het ervoor de Dome niet zal inzakken in het geval van een stroomstoring! Doordat onze structuren volledig lucht ondersteund zijn, is het niet nodig om balken of palen in de ruimte te plaatsen. Hierdoor kan u als klant de gehele ruimte optimaal gebruiken en kan u de binnenkant praktisch als een leeg canvas beschouwen!

Onze 10m Dome bestaat uit sterk PVC en rip-stop nylon. Het is daardoor volledig waterdicht, bestand tegen wind, regen, zand en stof en komt in wit met witte Air Beams

Installatie

Onze 14m dome kan in 1-2 uur worden opgebouwd door een klein team van zo’n 3 mensen. Dit maakt het ideaal voor een road show of als u maar weinig opbouw tijd heeft!

Voor meer informatie bekijk de specificaties hier

Toepassingen

Deze opblaasbare evenement structuur is klein genoeg om het makkelijk en compact te vervoeren en groot genoeg om te functioneren als ruimte voor een grote groep mensen. The 8m Dome kan zowel binnen als buiten opgebouwd worden op gras en harde ondergrond. Hier zijn een aantal tips voor het gebruik van een 14m Dome.

  • roadshows
  • product lanceringen
  • Beursstand
  • Prive feest, verjaardag etc.
  • Pop – up bar of catering kiosk
  • Opblaasbare event tent

 

Modulair

Het modulaire ontwerp houdt in dat de ingangen van al onze opblaasbare structuren aan elkaar kunnen worden gekoppeld op een 100% waterdichte manier. Hierdoor kan je verschillende ruimtes creëren tijdens uw evenement. De structuur kan direct aan elkaar gekoppeld worden of per tunnel.

Maatwerk en Branding

Wij kunnen u een op maat gemaakte branding en ontwerp service leveren. De 14m Dome kan bijvoorbeeld worden ontworpen op basis van uw wensen en ideeën. De Dome kan bedrukt worden met uw logo, aangepaste kleur of boodschap! En eventueel wijzingen aan de al bestaande structuur.

Voor de structuren in de verhuur hebben wij op maat gemaakte Dacron Stickers, deze kunnen volledig naar uw ontwerp ontworpen worden. Deze optie is ideaal voor het aanbrengen van uw bedrijfslogo of slogan op onze standaard domes!. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de coversheet, deze overtrek die over een standaard verhuur dome wordt gespannen, zorgt ervoor dat u een dome volledig kan branden zonder hier een dome voor te moeten aankopen! Het geeft ook de optie om de coversheet te verwisselen indien u hem voor een andere actie wenst in te zetten!

Voor meer informatie bekijk de pagina maatwerk en branding.

Coming Soon!


Enquire

 

 

[logo-slider]

More...