11m Airoof - Opblaasbare Overkapping

Picture 1 of 5

Veelzijdig evenement structuur


11m Airoof

De 11m Airoof is een geweldig alternatief voor de standaard partytent.

Meerdere airoofs kunnen aan elkaar worden geritst indien u de ruimte wilt vergroten. De airoof is dus groot of klein genoeg voor verschillende evenementen en feesten. Deze veelzijdigheid betekent dat onze airoof een ideale opblaasbare structuur is voor bruiloften, feesten, tentoonstellingen en productlanceringen. Daarnaast kan het ook nog gebruikt worden als podium overkapping voor outdoor muziek evenementen en festival.

Wenst u advies of hulp bij het kiezen van de juiste opblaasbare structuur voor uw evenement, neem dan vrijblijvend contact op via +32 (0)9/298.01.81 of info@evolutiondome.be

Afmetingen en Capaciteit

De 11m Airoof bied een grote bruikbare ruimte voor ongeveer 90 personen met een podium en luidsprekers. In geval van een conferentie kan de Airoof ongeveer 60 personen hosten. Daarnaast kan de airoof ook gebruikt worden als po-up restaurant of bar waar ongeveer 40 mensen in kunnen zitten aan tafels.

Constructie

Al onze opblaasbare structuren zijn gemaakt van sterk rip stop nylon en PVC, waardoor de structuur volledig waterdicht is en bestand is tegen verschillende weer omstandigheden. Daarbij komen Evolution Dome structuren met Sealed Air Beams, die de structuren extra kracht en steun bieden. Dit betekent dat onze structuren tegen windstoten tot windkracht 9 kunnen. Daarnaast zorgen de sealed air beams er ook voor dat de structuur zal blijven staan in het geval van een stroomstoring.
De Airoof is volledig zelf ondersteunend en heeft daardoor geen balken of palen nodig wat u de mogelijkheid bied om de gehele ruimte te gebruiken dit een groot voordeel in vergelijking met de standaard tent structuren.

Installatie

Onze Airoof kan in ongeveer 1 uur worden opgebouwd door een klein team van 2 personen . Daardoor is onze Airoof uitermate geschikt voor degenen die tijdens road shows en rondleidingen geen tijd willen verspillen.

Toepassingen

De 11m Airoof kan gebruikt worden voor verschillende evenementen, zoals eerder besproken kunnen Airoof aan elkaar gelinkt worden waardoor je een grotere ruimte kan maken. Zie hieronder een paar suggesties waar je een Airoof voor kan gebruiken.

  • Podiumoverkapping
  • Beursstand
  • Productlancering
  • Pop-up Restaurant of bar.

Modulair

Het modulaire ontwerp houdt in dat de ingangen van al onze opblaasbare structuren aan elkaar kunnen worden gekoppeld op een 100% waterdichte manier. Hierdoor kan je verschillende ruimtes creëren tijdens uw evenement. De structuur kan direct aan elkaar gekoppeld worden of per tunnel.

Maatwerk en Branding

Wij kunnen u een op maat gemaakte branding en ontwerp service leveren. De 11m Airoof kan bijvoorbeeld worden ontworpen op basis van uw wensen en ideeën. De Airoofkan bedrukt worden met uw logo, aangepaste kleur of boodschap! En eventueel wijzingen aan de al bestaande structuur.

Voor de structuren in de verhuur hebben wij op maat gemaakte Dacron Stickers, deze kunnen volledig naar uw ontwerp ontworpen worden. Deze optie is ideaal voor het aanbrengen van uw bedrijfslogo of slogan op onze standaard Airoof!

Voor meer informatie zie de pagina maatwerk en branding.

Coming Soon!


Enquire

 

 

More...