10m Opblaasbare Dome

Picture 1 of 5

Opblaasbare Dome


10m Dome

Onze mooie ronde 10m Dome is met 57 vierkante meter ideaal voor kleinere optredens, feesten en festivals! Als u een evenement heeft waar u zo’n 50-100 mensen wilt uitnodigen bekijk dan zeker onze 10m Dome! (capaciteit afhankelijk van het type evenement)

Indien u hulp of advies nodig heeft bij het bepalen van de juiste Dome voor uw evenement, contacteer ons dan vrijblijvend via +32 (0)9/298.01.81 of info@evolutiondome.be

Constructie

Onze unieke Sealed Air Beam Technologie passen we ondertussen reeds 3 jaar toe in onze structuren! Deze structuur, verwerkt in het design van de Dome, bestaat uit een afgesloten circuit dat eenmalig wordt opgeblazen. Deze structuur geeft de Dome de stevigheid om windstoten tot windkracht 9 probleemloos te doorstaan. Tevens zorgt het ervoor de Dome niet zal inzakken in het geval van een stroomstoring! Doordat onze structuren volledig lucht ondersteund zijn, is het niet nodig om balken of palen in de ruimte te plaatsen. Hierdoor kan u als klant de gehele ruimte optimaal gebruiken en kan u de binnenkant praktisch als een leeg canvas beschouwen!

Onze 10m Dome bestaat uit sterk PVC en rip-stop nylon. Het is daardoor volledig waterdicht, bestand tegen wind, regen, zand en stof en komt in wit met witte Air Beams.

Installatie

Onze 10m Dome kan in ongeveer 1 uur worden opgebouwd door een klein team van 2 personen . Daardoor is onze 10m Dome uitermate geschikt voor degenen die tijdens road shows en rondleidingen geen tijd willen verspillen

Voor meer informatie bekijk de specificaties hier

Toepassingen

De veelzijdigheid en de unieke vormgeving van de 10m Dome betekent dat het kan worden gebruikt voor tal van verschillende evenementen. De structuur kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, op gras of een harde ondergrond. Hier zijn een aantal tips voor het gebruik van een 10m Air Dome.

  • product Lanceringen
  • zakelijke evenementen
  • Conferentie / Seminairs
  • roadshows
  • Pop-up theater, klaslokaal, bar of restaurant

Modulair

Het modulaire ontwerp houdt in dat de ingangen van al onze opblaasbare structuren aan elkaar kunnen worden gekoppeld op een 100% waterdichte manier. Hierdoor kan je verschillende ruimtes creëren tijdens uw evenement. De structuur kan direct aan elkaar gekoppeld worden of per tunnel.

Maatwerk en Branding

Wij kunnen u een op maat gemaakte branding en ontwerp service leveren. De 10m Dome kan bijvoorbeeld worden ontworpen op basis van uw wensen en ideeën. De Dome kan bedrukt worden met uw logo, aangepaste kleur of boodschap! En eventueel wijzingen aan de al bestaande structuur.

Voor de structuren in de verhuur hebben wij op maat gemaakte Dacron Stickers, deze kunnen volledig naar uw ontwerp ontworpen worden. Deze optie is ideaal voor het aanbrengen van uw bedrijfslogo of slogan op onze standaard domes!. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de coversheet, deze overtrek die over een standaard verhuur Dome wordt gespannen, zorgt ervoor dat u een Dome volledig kan branden zonder hier een Dome voor te moeten aankopen! Het geeft ook de optie om de coversheet te verwisselen indien u hem voor een andere actie wenst in te zetten!

Voor meer informatie zie de pagina maatwerk en branding.

Coming Soon!


Enquire

 

 

More...