Evolution Dome is de toonaangevende leverancier van opblaasbare structuren voor uw Bedrijfs Event, productlancering of Beurs!

Evolution Dome is opgericht met als doel revolutionaire opblaasbare structuren aan te bieden voor evenementen in heel Europa en ver daar buiten!

Onze opblaasbare structuren worden beschouwd als veelzijdige en flexibele evenement structuren en kunnen voor elk soort evenement gebruikt en ontworpen worden. Denk aan festivals, feestjes, muziek evenementen, bedrijfsfeestjes, product lanceringen, presentaties en beurzen.

Ook zijn onze opblaasbare structuren niet alleen brandveilig maar zijn ze ook bestand tegen windstoten tot windkracht 9. Daarom zijn onze structuren zowel geschikt voor binnen als voor buiten gebruik. Bij Evolution Dome leveren we onze structuren in verschillende maten en vormen, waar onze kleinste structuur een diamater van 3m heeft en onze grootste structuur een diamater van 48m. Daarnaast hebben onze structuren een enorm voordeel als het gaat om de tijd die het kost om het op- en af te bouwen. Onze kleinere structuren zijn namelijk al opgeblazen in 15-20 minuten en onze grotere vanaf slechts een paar uur. Ook heeft de klant de mogelijkheid om een uniek ontwerp te creeren wat perfect inspeelt op het evenement. Vandaar dat onze opblaasbare structuren ideaal zijn voor pop-ups en tijdelijke evenementen!

Waarom een opblaasbare evenement structuur van Evolution Dome?

  • Modern ontwerp en visueel aantrekkelijk
  • Verschillende maten en vormen
  • Modulaire systeem geeft de mogelijk een op maat gemaakte structuur te ontwerpen
  • Transport voordeel: Licht gewicht en klein verpakt
  • Snelle op -en afbouw tijd
  • Goede insulatie voor zowel warmte als verkoeling.
  • Bestand tot windkracht 9, bestand tegen slecht weer en bruikbaar in alle weeromstandigheden!

Daarnaast bieden wij een volledig pakket en kan u bij ons ook terecht voor verlichting, vloeren, deuren en branding!

De Evolution Dome techniek: Hoe werken onze opblaasbare structuren?

Onze unieke Sealed Air Beam Technologie passen we ondertussen reeds 3 jaar toe in onze structuren! Deze structuur, verwerkt in het design van de Dome, bestaat uit een afgesloten circuit dat eenmalig wordt opgeblazen. Deze structuur geeft de Dome de stevigheid om windstoten tot windkracht 9 probleemloos te doorstaan. Tevens zorgt het ervoor de Dome niet zal inzakken in het geval van een stroomstoring! Doordat onze structuren volledig lucht ondersteund zijn, is het niet nodig om balken of palen in de ruimte te plaatsen. Hierdoor kan u als klant de gehele ruimte optimaal gebruiken en kan u de binnenkant praktisch als een leeg canvas beschouwen!

Inflatable Structures

 

Het modulaire ontwerp houdt in dat de ingangen van al onze opblaasbare structuren aan elkaar kunnen worden gekoppeld op een 100% waterdichte manier. Hierdoor kan je verschillende ruimtes creëren tijdens uw evenement. De structuur kan direct aan elkaar gekoppeld worden of per tunnel.

Indien u vragen heeft of advies wenst bij het bepalen van welke Dome het beste bij uw event past neem dan vrijblijvend contact op met ons team op +32 (0)9/298.01.81 of via info@evolutiondome.be

 

More...