Opmaat gemaakte opblaasbare structuren & branding van Evolution Dome!

Opvallen in de massa? Dat doe je met een Evolution Dome! Bedrukt met uw logo, aangepaste kleur of maat/ vorm.

Bij Evolution Dome kan u terecht voor gepersonaliseerde en/of op maat gemaakte opblaasbare structuren zowel in de standaard maten als afwijkende maten, niks is voor ons te gek. Van klein tot groot alles kan bij ons! In samenwerking tussen u en onze “In-House” design afdeling zorgen wij ervoor dat de structuur volledig naar uw wens gepersonaliseerd wordt!

Een branded of op maat gemaakte structuur voegt niet alleen veel waarde toe aan uw evenement en zichbaarheid maar onderscheidt u ook van de competitie! Het team van Evolution Dome zal met veel inspanning en overleg er voor zorgen dat uw ideeen werkelijkheid worden! Zie voorbeelden zoals de Pop Up Store voor Dyson. Daarnaast hebben we zelfs een flight pod ontworpen voor de Drone Show en een glitter bal voor Liverpool Council!

Naast de branding en onze ontwerp service kunnen wij ook vloeren, verlichting, verwarming, air conditioning en/of deuren bij de structuur leveren.

Contacteer ons via+32 (0)9/298.01.81 of e-mail  info@evolutiondome.be voor meer info in verband met uw eigen gepersonaliseerde dome!


branding buttons3

branding buttons2

branding buttons

 

More...