apollo-zandvoort-people-470x230

Opblaasbare tenten voor Apollo-Vredestein

De opblaasbare tenten en Domes van Evolution Dome worden ingezet voor tal van verschillende events. Op Dinsdag 23 april werd de Trident ingezet als tijdelijk restaurant voor Apollo Tyres in Nederland. Apollo Tyres, de 15e grootste producent van banden in de wereld, organiseerde een event om hun banden te laten testen aan hun cliënteel op het circuit van Zandvoort.

Voor deze testdag zocht men een grote tijdelijke structuur om in te zetten als restaurant voor de vele honderden Indische klanten die waren uitgenodigd voor dit eendaags event. Evolution Dome Benelux installeerde een 24 meter Trident opblaasbare dome, die perfect inspeelde op de noden van Apollo-Vredestein.

apollo-zandvoort-people

Evolution Dome, gevestigd in Cambridgeshire, Engeland en Evolution Benelux uit Gent in België werkten nauw samen voor dit event! Een team van 5 specialisten op het vlak van opblaasbare Domes uit Engeland en België plande de installatie op logistiek vlak en allemaal binnen een zeer korte tijdspanne om de wensen van de klant te kunnen vervullen.

We spraken met Evolution Dome Benelux Manager, Hendrik ter Mors over het event en de event structuren. Hij vertelde he volgende: “Onze Opblaasbare Domes worden verhuurd en ingezet voor tal van events over de hele wereld. We reizen de hele wereld af samen met ons gamma opblaasbare structuren! De week voor dit event in Zandvoort, waren we in Londen met 2 Domes voor de lancering van een nieuwe brandstof van Shell met een heuse Formule 1 wagen! De weken daarvoor hadden we een grote tour doorheen de UK voor 1 daags indoor seminaries. Volgende maand leveren we opblaasbare Domes in Irak voor een event. Onze opblaasbare Domes hebben dus een brede inzetbaarheid en zijn dus voor bijna elk event bruikbaar!

apollo-zandvoort

Het event van Apollo-Vredestein op het circuitpark Zandvoort was alweer een mooi voorbeeld van waarom onze Opblaasbare Tenten zo populair zijn in de bedrijfswereld. Zo werd een Dome met een capaciteit van 400m2 inclusief vloer en tapijt op slechts 4 uur opgebouwd!

Naast het outdoor gamma opblaasbare tenten biedt Evolution Dome ook een uitgebreid gamma indoor opblaasbare Domes aan voor bijvoorbeeld gebruik op beurzen en andere indoor events! Waar u zich ook bevindt ter wereld, u kan steeds beroep doen op onze opblaasbare structuren!

Voor meer info over onze Opblaasbare Domes, neem snel contact op met Evolution Dome Benelux via +32(0)494.27.10.11 of via info@evolutiondome.be!

More...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *