Inflatable Structure - Trident

5 feiten waarom opblaarbare tent structuren beter geschikt zijn voor uw evenement dan de conventionele party tent!  

 

1. Opbouw & Afbouw

Opblaasbare structuren hebben een enorm voordeel als het gaat om de tijd die het kost om het op te zetten of af te bouwen!  De tijd is in vergelijking met een conventionele tent te verwaarlozen. Vandaar dat de opblaasbare tenten van Evolution Dome voor veel pop-up evenementen over de hele wereld gebruikt worden. Aangezien de kleinere structuren in 10-15 minuten opgeblazen zijn en de grotere vanaf slechts een paar uur zijn deze structuren erg populair voor verscheidende kleine en grote evenementen.

20m-DOme-Minehead-Butlins-6

20m-DOme-Minehead-Butlins-48

2. Enorme isolerende eigenschappen

Onze opblaasbare tenten zijn ongelooflijk goed geïsoleerd, dit heeft te maken met de luchtspouw die tussen de binnenste en buitenste laag zit. Dit heeft zowel zijn voordeel in de zomer als de winter. In de zomer kunnen wij airconditioning installeren waarbij we speciaal ontworpen poorten gebruiken die rondom de gehele structuur zitten en in de winter kunnen deze poorten gebruikt worden om verwarming in te plaatsen.

3. Uniek ontwerp

Doordat wij veel ontwerp ervaring en diepgaande kennis hebben van de opblaasbare architectuur, zullen onze structuren zich altijd onderscheiden.

De evenement industrie heeft zich over de loop der Jaren ontwikkeld in grote en goede conventionele party tenten, maar heeft zich nooit zo sterk ontwikkeld als Evolution Dome’s opblaasbare tenten.

Wij geloven dat we de perfecte oplossing hebben gevonden, niet alleen zijn deze alternatieve tenten adembenemend maar zijn zij ook eenvoudig te transporteren en moeiteloos te installeren.

Naast het verhuren van onze structuren bieden wij u ook aan een volledig op maat gemaakt pakket aan met geluid, licht, bedrukking en vloeren, dat u evenement zal verbeteren, of het nou om een product lancering, informeel of formeel, klein of groot evenement gaat.

 

Branded Dome Structure

Branded Dome Structure

4. Volledige gamma van op maat gemaakte Air Structures

Onze volledige reeks van opblaasbare structuren kan aan elkaar worden gekoppeld om zo een perfecte locatie voor uw evenement te creëren. Dit kan doormiddel van onze link tunnels of door de structuren in elkaar te ritsen.

Als u niet de structuur kan vinden die u nodig heeft kan ons team u helpen bij het ontwerp om uw droom tot werkelijkheid te brengen.

Antwerp-14m-Domes-24m-1

Antwerp-14m-Domes-24m-4

 

5. Veiligheid & Ruimte

Onze opblaasbare structuren hebben geen balken of palen nodig waardoor u als klant de gehele ruimte optimaal kan gebruiken en u binnenkant praktisch als een leeg canvas kan beschouwen. Dit is mogelijk door het gebruik van brandveilige en uiterst sterke stoffen die zijn gemaakt van rip stop nylon en de pvc luchtdichte airbeams die vast zitten aan de. Zelfs als er sprake zou zijn van een stroomstoring zorgen de airbeams ervoor dat de structuur blijft staan. Dit maakt tevens de structuur vrijstaand aangezien het zich zelf draagt. Ook naar windbelasting zijn onze inflatables bestand tot windstoten tot windkracht 9, waardoor ze uniek zijn op de markt!

EvolutionDome_LondonExcel_Approved_050edited-300x199

12 x 12 Cube

Wilt u ook u evenement voorzien van een van onze schitterende structuren neem dan snel contact op met Evolution Dome Benelux via info@evolutiondome.be of +32(0)494.27.10.11

More...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *