BEA AWARDS

Evolution Dome kondigt met trots aan dat wij de nieuwe partner van de BEA Organisatie zijn voor de BEA’s, de Benelux Event Awards in 2016. 

BEA2016 partnersponsor logo


‌De BEA’s vormen de jaarlijkse Belgische competitie die de beste Live Communicatieprojecten beloont, zo evalueert de BEA jury de mate waarin de ingezonden cases innovatief, creatief en doeltreffend te werk gaan met zowel het concept, de originaliteit, de communicatie in en rond, de organisatie en de ROI van het event!Evolution Dome is een relatief jong maar groeiend bedrijf, de BEA’s vormen dan ook een ons een unieke gelegenheid om onze innovatieve producten in de kijker te zetten.

Wij beschikken over een zeer uitgebreide vloot van verhuur-structuren. Dat gaat van hele kleine tot hele grote structuren, van 1m2 tot 1000m2, telkens in één stuk. Onze Domes en Cubes kunnen zowel indoor als outdoor gebruikt worden en kunnen fungeren als meeting ruimte, break out ruimte, feestlocatie, etc.

We doen de ontwikkeling van onze domes in eigen beheer, van het design en de productie, tot en met de logistiek en de op- en afbouw. Klanten kunnen bij ons terecht voor standaard producten, maar evenzeer voor op maat gemaakte structuren, die bijvoorbeeld kunnen worden ingezet voor een roadshow.

Omdat wij van Evolution Dome helemaal thuis zijn in de evenementenwereld, lag een partnership met de BEA’s voor de hand.

“De evenementensector wordt gekenmerkt door vernieuwing. Tijdens de BEA-competitie wordt ook steeds gekeken hoe bedrijven zich hebben kunnen onderscheiden door creatief om te gaan met budgetten en middelen. Dat is iets waar wij ons volledig in kunnen vinden. Omdat wijzelf ook inventief en vernieuwend proberen te zijn, past deze competitie heel erg goed bij ons. We zijn nu aan het bekijken welke de mogelijkheden zijn om op 24 maart met een dome aanwezig te zijn. Maar we zullen sowieso met ons team in Antwerpen zijn om ons product te presenteren en op alle vragen te antwoorden”, aldus Hendrik ter Mors, zaakvoerder van Evolution Dome.

‌Bron: eventsnews.be
More...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *