20x30m Cube - Evenement Tent

Picture 1 of 2

20x30m Cube - Evenement Tent


20mx30m Cube

Onze 20×30 Cube opblaasbare tent is de grootste Cube in ons assortiment! En heeft wel zo’n 504 vierkante meter vloeroppervlakte! Hierdoor is het geschikt als beurs stand, pop-up winkels, seminars, theater shows of etentjes!

Zou houdt deze cube 1000 mensen tijdens een staand evenement en minimaal 544 mensen inclusief stoelen en tafels!

Constructie

Onze 20x30m Cube is gemaakt van sterk PVC en rip stop nylon waardoor onze 20x30m Cube u volledig zal beschermen tegen verschillende weer omstandigheden zoals regen, wind, zand en stof. Daarnaast is het een visueel aantrekkelijk en moderne structuur die door de sealed air beams de stevigheid biedt om windstoten tot windkracht 9 probleemloos te doorstaan. Daarnaast is dit ook erg gunstig in het geval van een stroomstoring, omdat de sealed airbeams een afgesloten circuit hebben dat eenmalig is opgeblazen. Dit zorgt ervoor dat de Cube niet zal inzakken. Door het unieke ontwerp isoleert de structuur ook zowel het geluid als de temperatuur goed.

Installatie

Onze 20x30m Cube kan in minder dan 6 uur worden opgebouwd door een klein team van 6 personen . Daardoor is onze 20x30m Cube uitermate geschikt voor evenementen waar je geen tijd wilt verspillen

Voor meer informatie bekijk de specificaties hier

Toepassingen

Onze 20x30m Cube structuur is een erg veelzijdige structuur met een modern ontwerp en een betrouwbare constructie. En is daardoor geschikt voor elk soort evenement. De 20m Cube kan zowel binnen als buiten opgebouwd worden op gras en harde ondergrond. Hier zijn een aantal tips voor het gebruik van een 20m Cube.

  • Festivals, concerten en gigs.
  • Conferenties, vergaderingen, beurzen
  • Bruiloften, feesten, bal en grote diners
  • Grote productlanceringen, lounges en als catering tent.
  • Award shows.

  

Modulair

Het modulaire ontwerp houdt in dat de ingangen van al onze opblaasbare structuren aan elkaar kunnen worden gekoppeld op een 100% waterdichte manier. Hierdoor kan je verschillende ruimtes creëren tijdens uw evenement. De structuur kan direct aan elkaar gekoppeld worden of per tunnel.

Maatwerk en Branding

Wij kunnen u een op maat gemaakte branding en ontwerp service leveren. De 20x30m Cube kan bijvoorbeeld worden ontworpen op basis van uw wensen en ideeën. De Cube kan bedrukt worden met uw logo, aangepaste kleur of boodschap! En eventueel wijzingen aan de al bestaande structuur.

Voor de structuren in de verhuur hebben wij op maat gemaakte Dacron Stickers, deze kunnen volledig naar uw ontwerp ontworpen worden. Deze optie is ideaal voor het aanbrengen van uw bedrijfslogo of slogan op onze standaard domes!. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de coversheet, deze overtrek die over een standaard verhuur Cube wordt gespannen, zorgt ervoor dat u een Cube volledig kan branden zonder hier een Cube voor te moeten aankopen! Het geeft ook de optie om de coversheet te verwisselen indien u hem voor een andere actie wenst in te zetten!

Voor meer informatie zie de pagina maatwerk en branding.

Coming Soon!


Enquire

 

More...