10m Cube - Opblaasbare Evenement Tent

Picture 1 of 4

Opblaasbare Structuur


10m Cube

Onze De 10m opblaasbare evenement is inzetbaar voor een tal van evenementen, zo kan onze 10m Cube gebruikt worden als bar, pop-up winkel en als chill out of VIP ruimte voor evenementen.

De 10m Dome biedt 80 vierkante meter. Met zijn 80m² biedt de 10m cube plaats aan zo’n 150 personen in een staande opstelling. En minimaal zo’n 72 mensen indien u gebruik wilt maken van tafels en stoelen.

Constructie

Onze unieke Sealed Air Beam Technologie passen we ondertussen reeds 3 jaar toe in onze structuren! Deze structuur, verwerkt in het design van de Dome, bestaat uit een afgesloten circuit dat eenmalig wordt opgeblazen. Deze structuur geeft de Dome de stevigheid om windstoten tot windkracht 9 probleemloos te doorstaan. Tevens zorgt het ervoor de Cube niet zal inzakken in het geval van een stroomstoring! Doordat onze structuren volledig lucht ondersteund zijn, is het niet nodig om balken of palen in de ruimte te plaatsen. Hierdoor kan u als klant de gehele ruimte optimaal gebruiken en kan u de binnenkant praktisch als een leeg canvas beschouwen!

Onze 10m Cube bestaat daarnaast uit sterk PVC en rip-stop nylon. Het is daardoor volledig waterdicht, bestand tegen wind, regen, zand en stof en komt in kleur wit met witte Air Beams.

Installatie

Onze 10m Cube kan in minder dan 1 uur worden opgebouwd door een klein team van 3 personen . Daardoor is onze 10m Cube uitermate geschikt voor degenen die tijdens road shows en rondleidingen geen tijd willen verspillen

Voor meer informatie bekijk de specificaties hier.

Toepassingen

Deze opblaasbare evenement structuur is klein genoeg om het makkelijk en compact te vervoeren en groot genoeg om te functioneren als ruimte voor een grote groep mensen. De 10m Cube kan zowel binnen als buiten opgebouwd worden op gras en harde ondergrond. Hier zijn een aantal tips voor het gebruik van een 10m Cube.

  • roadshows
  • product lanceringen
  • Beursstand
  • Prive feest, verjaardag etc.
  • Pop – up bar of catering kiosk
  • Opblaasbare event tent

  

Modulair

Het modulaire ontwerp houdt in dat de ingangen van al onze opblaasbare structuren aan elkaar kunnen worden gekoppeld op een 100% waterdichte manier. Hierdoor kan je verschillende ruimtes creëren tijdens uw evenement. De structuur kan direct aan elkaar gekoppeld worden of per tunnel.

Maatwerk & branding 

Wij kunnen u een op maat gemaakte branding en ontwerp service leveren. De 10m Cube kan bijvoorbeeld worden ontworpen op basis van uw wensen en ideeën. De Cube kan bedrukt worden met uw logo, aangepaste kleur of boodschap! En eventueel wijzingen aan de al bestaande structuur.

Voor de structuren in de verhuur hebben wij op maat gemaakte Dacron Stickers, deze kunnen volledig naar uw ontwerp ontworpen worden. Deze optie is ideaal voor het aanbrengen van uw bedrijfslogo of slogan op onze standaard domes!. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de coversheet, deze overtrek die over een standaard verhuur Cube wordt gespannen, zorgt ervoor dat u een Cube volledig kan branden zonder hier een Cube voor te moeten aankopen! Het geeft ook de optie om de coversheet te verwisselen indien u hem voor een andere actie wenst in te zetten!

Voor meer informatie zie de pagina maatwerk en branding.

Coming Soon!


Enquire

 

 

More...